LITTLE KNOWN FACTS ABOUT VERIFICARE ISTORIC AUTO.

Little Known Facts About verificare istoric auto.

Little Known Facts About verificare istoric auto.

Blog Article

Prin urmare, este foarte significant pentru cumpărătorul unei mașini next-hand dacă o anumită mașină are sau nu garanții fiscale.

Este posibil sa verifici VIN-ul gratuit? Foarte multe persoane ne intreaba daca e posibila obtinerea unui raport free of charge despre istoricul unei masini next hand. Raspunsul este da! Prin intermediul diferitelor aplicatii online ai optiunea de a verifica gratuit o parte din istoricul auto.

Exista doua tipuri de rapoarte despre istoricul vehiculelor: cele platite si cele gratuite. Rapoartele platite ofera informatii mai detaliate si cuprind adesea un istoric complet al masinii, dar implica un cost suplimentar.

Aplicatia RAR ofera un raport detaliat si adesea complet despre vehiculul pe treatment il doresti sa-l achizitionezi sau sa-l verifici.

Verifica daca cifrele sunt constante sau in crestere treptata si compara-le cu valoarea afisata pe bordul masinii.

Astfel, poti evalua starea generala a vehiculului si poti fi mai increzator in achizitia pe treatment urmeaza sa o faci.

Verificați întotdeauna seria de șasiu/numărul VIN înainte de a cumpăra un vehicul pentru a evita riscuri și pericole, cum ar fi:

Toate aceste informatii sunt esentiale pentru a-ti forma o picture clara si completa despre vehiculul pe treatment intentionezi sa il cumperi.

Având la dispoziție această unealtă, cumpărătorii pot afla detalii pe treatment comerciantul le-a omis sau a preferat să nu le Adult malesționeze cu bună știință.

Acest lucru te va ajuta sa iei o decizie inteleapta si sa te protejezi de posibilele inselatorii in piata masinilor second-hand.

Accesarea raportului de istoric daune in aplicatia RAR este simpla si rapida. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numarul de inmatriculare al masinii si sa astepti cateva secunde pentru ca aplicatia sa obtina datele necesare. In cateva clipe, vei primi un raport complet si clar despre istoricul daunelor al vehiculului.

Prin comparerea informațiilor obținute și a kilometrajului aici de pe tabloul de bord, puteți verifica dacă kilometrajul este real sau dat înapoi.

Datele din rapoartele autoDNA provin din peste twenty de țări europene, precum și din SUA sau Canada, de la peste fifty.000 de instituții diferite treatment furnizează servicii în sectorul auto. Serviciul autoDNA este disponibil 24/seven din orice loc din lume, prin Laptop or computer, pillă și smartphone. Singurul lucru de care aveți nevoie să verificați istoricul vehiculului este seria de șasiu/numărul VIN. RAR ( Registrul Auto Român ) Prin serviciul online RAR se poate verifica istoricul vehiculului ( condiția fiind ca mașina să fi trecut cel puțin o dată pe la RAR), prin accesarea Web page-ului oficial al Registrului Auto Român , serviciul de verificare istoric vehicul . Datele create sunt: activitățile derulate la RAR și numărul de kilometri înregistrați în bordul mașinii ( kilometri regăsiți în baza de day a RAR sau a stațiilor ITP autorizate ), existența / valabilitatea cărții de identitate a vehiculului si câteva date tehnice.

Daca esti interesat de un raport detaliat si verificare istoric auto, aceasta aplicatie on the net este alegerea perfecta pentru tine.

Report this page